Visualizzazione Stampabile
-
lupu veni ora a iaci co tu fazzu viriri iu cu ie enzucciu!!!
pari assai picchi ancora mava fattu 2 turni!!!
e tu ci giravi di ru anni!!!! chistu no sanu i nostri amici!
comunque t'aspettu
-
Citazione:
Originariamente Scritto da
Medoro
Bellu caz a post tottusu scrinti in sa limba cos'e cussusu e nosu popurusu no cumprendeusu ua minca chi summancusa asutta ci viada iscrittu cussu chi oidi nai aicci si cumprendiada callinqua cosa
Tonnitinni a piscari!!!:tongue:
-
Citazione:
Enzuccio76
lupu veni ora a iaci co tu fazzu viriri iu cu ie enzucciu!!!
pari assai picchi ancora mava fattu 2 turni!!!
e tu ci giravi di ru anni!!!! chistu no sanu i nostri amici!
comunque t'aspettu
i cosi veri su i cosi veri, ciò ca è giustu iè giustu:wink_: enzucciu u sai ca iu sgezzu..sulu ca a cura ro lupu non ci l'ati pistari ca annunca:taz: ! cmq u sacciu ca addivintasti bravu e chistu mi può sulu fari piaciri ma u lupu è u lupu:tongue: :tongue: :tongue:
-
aspittati ca ma nzignu macari iu sta strata ie poi fi fazzu viriri cu quali ligna si fanu i scupi cunnuti ie sbirri ca siti no senzu bonu do riscussu
-
Citazione:
Saraceno
Cumpari e cummari siciliani, oggi mi vinni 'nta testa na pinzata finuminali!!!
Picchì non ni scrivemu 'nta noscra lingua ca iè accussi bedda e cassariusa di 'ntenniri pi li scunchiuruti pulintuna???
Bella minchiata m'pare , ma ti l'ha pinsatu astanotti.
Gia ie' nbudellu accussi , a leggiri tutti i fissarii ca si scrivunu, se poi sbagghiamu macari :wink_:
-
Citazione:
Saraceno
Tonnitinni a piscari!!!:tongue:
nkia megghiu ie:dry:
-
Citazione:
lupocanuto
i cosi veri su i cosi veri, ciò ca è giustu iè giustu:wink_: enzucciu u sai ca iu sgezzu..sulu ca a cura ro lupu non ci l'ati pistari ca annunca:taz: ! cmq u sacciu ca addivintasti bravu e chistu mi può sulu fari piaciri ma u lupu è u lupu:tongue: :tongue: :tongue:
cchi è ti scanti? :alarm:
-
Citazione:
lupocanuto
ti vogghiu bene u sai ca sghezzu macari iu'!!!
t'aspettu ruminica
-
:taz: :taz: :taz: :taz: :taz: :taz: :taz:
Citazione:
Enzuccio76
ti vogghiu bene u sai ca sghezzu macari iu'!!!
t'aspettu ruminica
-
Minkia comu ci vulissi essiri sta ruminica!!!