propongo la mitica "risetta veneta"...
gira sui cellulari, ve la consiglio
ecco la "risetta veneta"
premetto che sono d'accordo in parte, non voglio iniziare discussioni incivili, siamo tutti amici, ci vogliamo bene, ci scambiamo di nascosto le figurine, ecc
te ciapi un marocchin, de venti ventisinque anni, te o pei vivo, te o tacchi co na corda al coeo e una su na gamba, te o lighi drio a riva del fosso. ligà su na rubina da na parte e sul sambugaro da staltra. dopo de chè te ghe pissi in tel muso, se te scampa de cagar te ghe caghi dosso, lo fai marinare dentro a melma del fossalto. quando è bello disidratato lo stendi direttamente sul laguaro. prendi lo stesso legno di rubina preventivamente legato il marocco e te ghe dè in te a testa finchè el spua ancka e gengive. quando che el ga spuà anca e gengive te o ciapi e te o metti a bagnomaria su a merda. passà un paro de ore te o lighi sul cacaro e te o cospargi de miee, e a ricetta se consiglia che a vegna fatta tra el 20 de giugno el 26 de agosto. quando che xe passà e prime 36 ore e che e formighe eo ga magnà e cagà è pronto per mettergli una bea tabea de sora: la ricetta della padania libera. se sercaria de farlo riprendere da na teecamera e vegnerà appositamente trasmesso il filmato in tutte e piasse dove che i 4 onti de marocchini gabbia a possibiità de vedare cossa che ghe succede se i gavesse mai da rompare i cojoni, e a ricetta va ben anca pa i teroni e pa i ebrei se ghe nè ancora. grassie.
se serve traduco











 
			
			
 
				 
					
					
					
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